Att finns styrka inifrån och sedan reflektera det utåt är många gånger svårt. Vissa kämpar ett helt liv, därför är det så viktigt med starka förebilder och individer som vågar stå upp för sitt eget uttryck. Popartisten LX är en sådan individ och stark förespråkare för att älska sig själv med sin tydlig vision om kvinnlig empowerment. Förebilderna är bland annat Beyoncé och önskan är att gå steget före och leda vägen genom sin musik. 

Skicka in din musik

”Mitt liv förändrades för alltid när jag vid nio års ålder och en skada lämnade mig med ett ful ansiktsärr. Genom skam och trauma från otaliga år av förlägenhet och mobbning upptäckte jag slutligen självkärlek, självförtroende och uppskattning av naturlig skönhet. Som en förebild för unga kvinnor strävar jag efter att hjälpa dem att uppnå detsamma. ”

LX

Nya låten Naked Truth är en kraftfull pop-dänga fylld med ärlighet, djup och självinsikt. Här sjunger sångerskan om slutet på ett ohälsosamt förhållande. Men samtidigt som ett uppbrott tar mycket på en, särkilt om det är ett ohälsosamt sådant. Kan valet att lämna leda till personlig utveckling. Således är artistens nya låt även ett firande av personliga åstadkommande och frigörelse. 

”Jag vill att min musik ska påverka och inspirera människor, särskilt unga flickor så att de kan vara starka och oberoende”’

Produktionen är lekfull och bär på ett stort mått av elektroniska inslag. LX dynamiska stämma skiftar snabbt mellan skör och kraftfull när vi går från vers till refräng. Krispiga gitarrer och framträdande trummor är också stora faktorer som bidrar till att den här låten blir rå och storartad. Ni hör Naked Truth här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011