Jazz Mino är en artist från Storbritannien med rötter i Iran och England. Artisten var bland annat sångerska på låten Over you med den svenske producenten Hogland som släpptes 2018. En låt som i skrivande stund har nära 14 miljoner streams på Spotify.

Apple Music Svensk Pop

Jazz Mino är här aktuell med en rytmiska och avskalade poplåten Fragile. En låt som i produktionen känns väldigt rätt i stil samtidigt som den med just det mer avskalade arrangemanget lyfter fram och fokuserar på sångerskans röst.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag skrev Fragile som en anteckning till mig själv… Det var vid en tid i mitt liv där jag verkligen kämpade, jag kände lämnad i mörkret och ensam, men målade upp den här glada personan för jag var rädd att om jag visade det ”riktiga jag”, skulle folk bli avskräckta. När jag ser tillbaka känns det lite tråkigt att erkänna… Men jag öppnade äntligen upp inför vänner och mina fans om vad jag gick igenom, och jag har aldrig känt mig så sammankopplad och stöttad. Jag skrev Fragile strax efter det, och det har varit min ständiga påminnelse att att vara öppen, sårbar och att prata gör oss alla starkare.”

Låten i sig är tagen från Jazz Minos kommande EP Someone Else To Talk To.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.