Jazz Mino är en artist från Storbritannien med rötter i Iran och England. Artisten var bland annat sångerska på låten Over you med den svenske producenten Hogland som släpptes 2018. En låt som i skrivande stund har nära 14 miljoner streams på Spotify.

Jazz Mino är här aktuell med en rytmiska och avskalade poplåten Fragile. En låt som i produktionen känns väldigt rätt i stil samtidigt som den med just det mer avskalade arrangemanget lyfter fram och fokuserar på sångerskans röst.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag skrev Fragile som en anteckning till mig själv… Det var vid en tid i mitt liv där jag verkligen kämpade, jag kände lämnad i mörkret och ensam, men målade upp den här glada personan för jag var rädd att om jag visade det ”riktiga jag”, skulle folk bli avskräckta. När jag ser tillbaka känns det lite tråkigt att erkänna… Men jag öppnade äntligen upp inför vänner och mina fans om vad jag gick igenom, och jag har aldrig känt mig så sammankopplad och stöttad. Jag skrev Fragile strax efter det, och det har varit min ständiga påminnelse att att vara öppen, sårbar och att prata gör oss alla starkare.”

Låten i sig är tagen från Jazz Minos kommande EP Someone Else To Talk To.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply