Jazz Mino är en artist från Storbritannien med rötter i Iran och England. Artisten var bland annat sångerska på låten Over you med den svenske producenten Hogland som släpptes 2018. En låt som i skrivande stund har nära 14 miljoner streams på Spotify.

Följ på Apple Music

Jazz Mino är här aktuell med en rytmiska och avskalade poplåten Fragile. En låt som i produktionen känns väldigt rätt i stil samtidigt som den med just det mer avskalade arrangemanget lyfter fram och fokuserar på sångerskans röst.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Jag skrev Fragile som en anteckning till mig själv… Det var vid en tid i mitt liv där jag verkligen kämpade, jag kände lämnad i mörkret och ensam, men målade upp den här glada personan för jag var rädd att om jag visade det ”riktiga jag”, skulle folk bli avskräckta. När jag ser tillbaka känns det lite tråkigt att erkänna… Men jag öppnade äntligen upp inför vänner och mina fans om vad jag gick igenom, och jag har aldrig känt mig så sammankopplad och stöttad. Jag skrev Fragile strax efter det, och det har varit min ständiga påminnelse att att vara öppen, sårbar och att prata gör oss alla starkare.”

Låten i sig är tagen från Jazz Minos kommande EP Someone Else To Talk To.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011