Fenomenet från Georgia som gav tonårsmelankoli ett ansikte inleder sin tredje era med singeln New Normal. Samtidigt passar artisten på att annonsera albumet Everything Is Changing. Personligen är detta en av mina absoluta favoritartister, hans unika sångröst och uttryckssätt har lett till otaliga hits och ett världskänt namn. På nya låten återfinner vi så mycket av det som är Kahlid, sköna rytmer, avslappnad sång och fantastiska körarrangemang. Han fångar R&B och pop med sån precision och fingertoppskänsla att jag nästan blir provocerad. Produktionen är snyggt slimmad med lagom mängd beats som komplementeras av en atmosfär och inlevelse som är svår att slå. 

Följ på Apple Music

Vi hör artisten sjunga om att finna ett ”nytt normalt” och om personlig utveckling samt själssökande. Låten är direkt talande till pandemin och albumet tar konceptet ett steg längre. Detta då samtliga låtar kommer handla om att hitta sitt egna värde och mening med livet. Artisten menar att den digitala explosion som blev ett faktum under COVID har distanserat oss från varandra, nu ämnar hans musik föra oss närmare igen. 

Se den futuristisk musikvideo till New Normal här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011