Fenomenet från Georgia som gav tonårsmelankoli ett ansikte inleder sin tredje era med singeln New Normal. Samtidigt passar artisten på att annonsera albumet Everything Is Changing. Personligen är detta en av mina absoluta favoritartister, hans unika sångröst och uttryckssätt har lett till otaliga hits och ett världskänt namn. På nya låten återfinner vi så mycket av det som är Kahlid, sköna rytmer, avslappnad sång och fantastiska körarrangemang. Han fångar R&B och pop med sån precision och fingertoppskänsla att jag nästan blir provocerad. Produktionen är snyggt slimmad med lagom mängd beats som komplementeras av en atmosfär och inlevelse som är svår att slå. 

Favoriter Apple Music

Vi hör artisten sjunga om att finna ett ”nytt normalt” och om personlig utveckling samt själssökande. Låten är direkt talande till pandemin och albumet tar konceptet ett steg längre. Detta då samtliga låtar kommer handla om att hitta sitt egna värde och mening med livet. Artisten menar att den digitala explosion som blev ett faktum under COVID har distanserat oss från varandra, nu ämnar hans musik föra oss närmare igen. 

Se den futuristisk musikvideo till New Normal här i bloggen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.