Tagen från det nysläppta albumet Blue levererar Anthony Russo den oemotståndliga alternativa pop-singeln Midnight. Som ett perfekt ledmotiv till en sommarromans och pop-hymn till generation Z doftar produktionen disco, funk och R&B. Och det är allt jag dör för vad gäller sound i en låt. Låten är som ett enda stort smörgåsbord som bara fortsätter ge. Likt The Weeknds Can’t feel my face får jag massiva Michael vibbar. Det är coolt, sexigt och lite farligt, men samtidigt sårbart och otroligt medryckande. Vad gäller sånginsatsen så fångar Anthony Russo essensen av hur manliga röster som gör pop ska låta. Det är avslappnat och layed-back men med massa attityd och inlevelse, lyssnar ni noga så hör ni även de otroligt snygga kör-arrangemangen som ligger i bakgrunden och fyller hela tiden. Midnight presenterar en läcker ljudbild och imponerande produktion, absolut, vi har hört det förut men jag är i alla fall otroligt svag för en bas-driven refräng som svänger. 

Popmuzik Podcast

Med sitt nya album har artisten redan mottagit flertalet hyllningar från bland annat Billboard och Flaunt magazine. Rättmätigt så, såhär säger artisten själv om fullängdaren. 

Projektet är verkligen mina känslor som visas under olika stunder i mitt liv. Ur en lyrisk synvinkel skrevs många av låtarna med Master Of None (en Netflix-show av Aziz Azari) som jag spelade i bakgrunden för inspiration från seriens fantastiska kärlek / romantik dynamik. Jag var singel under större delen av detta projekt. Många av låtarna skrevs i ett försök att manifestera det jag skrev om. Jag tror att det finns en låt för alla och alla situationer någon kan befinna sig i. 

Anthony Russo

Född i St Louis gör artisten pop med en touch av romantik och indie. Från början startade han som hip-hop sångare och gjorde musik från sitt barndomshems källare. Men efter att ha samlat ihop tillräckligt med pengar flyttade Anthony till Los Angeles och påbörjade sin karriär som inget annat än pop-artist. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011