Lite indie-rock / pop / elektro kanske? Har ju aldrig skadat liksom. Att vi därtill blandar in mystik, mörker och ett visst mått hämndlystenhet gentemot ett break-up så är jag helt med på tåget. Med en distad och hård refräng som bär på riktigt snygga syntar och en krispig sånginsats från duons sångerska Matilde Mirotti så är Don’t Catch Feelings en explosionsartad låt som griper tag i en omedelbart. 

Apple Music

”När du gör slut med någon du älskade finns det inte så mycket du kan säga … Du önskar dem bara lycka till och hoppas att de inte faller för någon annan för tidigt. Don’t Catch Feelings var en av de spår som bara blödde ur mig efter en tuff tid. I det här fallet, en blandning av en rörig break-up och att lyssna på för mycket St Vincent. Det är både vackert och skrämmande, en avskedslåt som gör att du vill springa … riktigt riktigt snabbt. ”

In The Morning Lights

Det finns nog inget som talar så starkt som känslor och särskilt inte kärleksrelaterade sådana. Men när resultatet blir en riktigt bra pop-låt kan det ända vara något plåster på såren. För här har In The Morning Lights gjort en riktig banger som både fångar det populära 80-tals soundet och håller dem riktigt unika. 

Tittar vi närmare på duon säger de båda att In The Morning Lights består av två helt olika individer som tillsammans kompletterar varandra. Bakom musiken står producenten Monkey Harper och sången Matilde Mirotti. Deras musik skriver dem själva som från en helt egen planet och soundet har slipats på ända sedan 2017. Nu mera är de dock signade av ett världsomfattande skivbolag och lovar ett spännande 2021. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.