Kommersiell pop av bästa Taylor Swift-stil bjuder Sydney Lauren oss på när hon här släpper singeln Maybe. En upplyftande och lekfull poplåt i produktion, samtidigt som berättelsen i sig har en mer vemodig underton här. En där sångerskan inser att hon inte får lika mycket uppskattning från sin andra hälft och känner att hon är värd lite mer än just ett ”maybe”. Men just arrangemanget av låten gör att den mycket väl också blir en bra sommar-poplåt.

Nordiska Favoriter

Maybe är gjord tillsammans med Laurens producent Jake Ohlbaum som även arbetat med sångerskans på hennes tidigare EP Dreamt of an EX från 2020.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011