Kommersiell pop av bästa Taylor Swift-stil bjuder Sydney Lauren oss på när hon här släpper singeln Maybe. En upplyftande och lekfull poplåt i produktion, samtidigt som berättelsen i sig har en mer vemodig underton här. En där sångerskan inser att hon inte får lika mycket uppskattning från sin andra hälft och känner att hon är värd lite mer än just ett ”maybe”. Men just arrangemanget av låten gör att den mycket väl också blir en bra sommar-poplåt.

Apple Music Svensk Pop

Maybe är gjord tillsammans med Laurens producent Jake Ohlbaum som även arbetat med sångerskans på hennes tidigare EP Dreamt of an EX från 2020.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.