När KLARA nu ger oss en pulserande poplåt som inspirerats av 80-talet så är det inget annat att göra än att kapitulera och bara älska! Detta var ju precis den typ av poplåtar som jag alltid älskar (vilket lär märkas i bloggen, men ändå…) Blöta tummor, dansat energi och stark melodi. Alla de där ingredienserna som gör en låt lite bättre. Att sedan KLARAs popröst är som klippt och skuren för denna typ av solig musik är liksom pricken över i:t.

Ny singeln med KLARA heter då Badam Badam och är skriven av sångerskan tillsammans med Pontus och Birk Frisk. Det är sommarpop som får en att vilja dansa igenom staden gator och bara skrika Badam Badam efter alla. Som sig bör.

Badam Badam! Min favoritlåt hittills! Vi skrev den bara på ren känsla och vibe! Allt började med ett beat, sedan lades det till en basgång och synt. Jag älskar verkligen det här 80-talssoundet!”

KLARA
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.