När KLARA nu ger oss en pulserande poplåt som inspirerats av 80-talet så är det inget annat att göra än att kapitulera och bara älska! Detta var ju precis den typ av poplåtar som jag alltid älskar (vilket lär märkas i bloggen, men ändå…) Blöta tummor, dansat energi och stark melodi. Alla de där ingredienserna som gör en låt lite bättre. Att sedan KLARAs popröst är som klippt och skuren för denna typ av solig musik är liksom pricken över i:t.

POPMUZIK LOVER 2

Ny singeln med KLARA heter då Badam Badam och är skriven av sångerskan tillsammans med Pontus och Birk Frisk. Det är sommarpop som får en att vilja dansa igenom staden gator och bara skrika Badam Badam efter alla. Som sig bör.

Badam Badam! Min favoritlåt hittills! Vi skrev den bara på ren känsla och vibe! Allt började med ett beat, sedan lades det till en basgång och synt. Jag älskar verkligen det här 80-talssoundet!”

KLARA
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011