Med musik som fått generationer att dansa är Shakira nu tillbaka med ytterligare en explosiv hit. Det har gått några år sedan vi fick något på just engelska från artisten. Men med Don’t Wait Up var det verkligen värt väntan. Här får vi en frigörande anthem som gjord för dansgolven. Någonstans känns det som EDM agerat inspiration i alla fall i refrängerna. Shakrias röst är krispig och klippt på ett sätt som känns väldigt Calvin Harris, men såklart med samma röst-ID som hon nu mera är världskänd för. Bland låtskrivarna hittar vi inga mindre än de bästa av de bästa vilket inte alltid är en garanti för succé, men i det här fallet känns det ganska givet. 

Favoriter Apple Music

”Jag är så glad över att dela med mig av min nya låt Don’t Wait Up med alla – den dagen vi skrev den i studion visste jag att det skulle vara perfekt för sommaren och de nätter där du bara inte vill tänka på morgondagen!”

Shakira

Är ni riktiga Shakira fans så håll utkik här nedan sedan, för idag släpps även videon till låten klockan 16:00.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.