Med musik som fått generationer att dansa är Shakira nu tillbaka med ytterligare en explosiv hit. Det har gått några år sedan vi fick något på just engelska från artisten. Men med Don’t Wait Up var det verkligen värt väntan. Här får vi en frigörande anthem som gjord för dansgolven. Någonstans känns det som EDM agerat inspiration i alla fall i refrängerna. Shakrias röst är krispig och klippt på ett sätt som känns väldigt Calvin Harris, men såklart med samma röst-ID som hon nu mera är världskänd för. Bland låtskrivarna hittar vi inga mindre än de bästa av de bästa vilket inte alltid är en garanti för succé, men i det här fallet känns det ganska givet. 

Favoriter Apple Music

”Jag är så glad över att dela med mig av min nya låt Don’t Wait Up med alla – den dagen vi skrev den i studion visste jag att det skulle vara perfekt för sommaren och de nätter där du bara inte vill tänka på morgondagen!”

Shakira

Är ni riktiga Shakira fans så håll utkik här nedan sedan, för idag släpps även videon till låten klockan 16:00.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.