Conan Gray fortsätter resan mot sitt andra album, som då ska följa upp Kid Crow från 2020. Nya singeln heter People watching och är skriven tillsammans med Daniel Nigro och Julia Michaels på vilken Conan sjunger om att se på människor falla in och ut ur kärleken, samtidigt som Conan står vid sidan och håller sig på utsidan relationer och med det slipper få sitt hjärta krossat men samtidigt också missar närheten.

Nordiska Favoriter

People watching är för alla mina ensamma människor som undrar hur det är att vara djupt kär. Jag har aldrig träffat någon under hela mitt liv, så jag har tillbringat så många år av mitt liv på att se perfekta par sitta på kaféer och dela kaffe och viskar söta saker till varandra. Jag kan inte låta bli att fantisera om hur det måste vara att känna den känslan. Det finns inget jag älskar mer än att se dem existera i deras lilla värld, där till synes ingen annan finns för dem. Låtens text är saker jag har avlyssnat de gånger jag brukade spendera med att tita på folk på kaféet på college. Att studera dem som lever sina liv gör att jag kan leva omedelbart genom dem, på ett sätt.”

Tycker ju att Conan med sina senaste singlar vuxit otroligt mycket som artist. Ännu bättre poplåtar och arrangemang samt hela tiden de där funderingarna från en generation Z som tänker för mycket.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.