Conan Gray fortsätter resan mot sitt andra album, som då ska följa upp Kid Crow från 2020. Nya singeln heter People watching och är skriven tillsammans med Daniel Nigro och Julia Michaels på vilken Conan sjunger om att se på människor falla in och ut ur kärleken, samtidigt som Conan står vid sidan och håller sig på utsidan relationer och med det slipper få sitt hjärta krossat men samtidigt också missar närheten.

People watching är för alla mina ensamma människor som undrar hur det är att vara djupt kär. Jag har aldrig träffat någon under hela mitt liv, så jag har tillbringat så många år av mitt liv på att se perfekta par sitta på kaféer och dela kaffe och viskar söta saker till varandra. Jag kan inte låta bli att fantisera om hur det måste vara att känna den känslan. Det finns inget jag älskar mer än att se dem existera i deras lilla värld, där till synes ingen annan finns för dem. Låtens text är saker jag har avlyssnat de gånger jag brukade spendera med att tita på folk på kaféet på college. Att studera dem som lever sina liv gör att jag kan leva omedelbart genom dem, på ett sätt.”

Tycker ju att Conan med sina senaste singlar vuxit otroligt mycket som artist. Ännu bättre poplåtar och arrangemang samt hela tiden de där funderingarna från en generation Z som tänker för mycket.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.