Conan Gray fortsätter resan mot sitt andra album, som då ska följa upp Kid Crow från 2020. Nya singeln heter People watching och är skriven tillsammans med Daniel Nigro och Julia Michaels på vilken Conan sjunger om att se på människor falla in och ut ur kärleken, samtidigt som Conan står vid sidan och håller sig på utsidan relationer och med det slipper få sitt hjärta krossat men samtidigt också missar närheten.

Favoriter Apple Music

People watching är för alla mina ensamma människor som undrar hur det är att vara djupt kär. Jag har aldrig träffat någon under hela mitt liv, så jag har tillbringat så många år av mitt liv på att se perfekta par sitta på kaféer och dela kaffe och viskar söta saker till varandra. Jag kan inte låta bli att fantisera om hur det måste vara att känna den känslan. Det finns inget jag älskar mer än att se dem existera i deras lilla värld, där till synes ingen annan finns för dem. Låtens text är saker jag har avlyssnat de gånger jag brukade spendera med att tita på folk på kaféet på college. Att studera dem som lever sina liv gör att jag kan leva omedelbart genom dem, på ett sätt.”

Tycker ju att Conan med sina senaste singlar vuxit otroligt mycket som artist. Ännu bättre poplåtar och arrangemang samt hela tiden de där funderingarna från en generation Z som tänker för mycket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011