Ett klart effektivt drag för att skapa storartade refränger är att vara återhållsam i verserna för att sedan kunna explodera och ösa på. Detta är något Brittiska Agata anammat i nya singeln Unusual Behaviour. De prat-sjungna verserna övergår sedermera till hämndlystna mörka refränger som talar om ett dåligt break-up. En akustisk basgång välkomnar oss in i det mystiska musiklandskap som är Agata och hennes avslappnade och intressanta stämma smyger sig därefter in på ett alldeles utmärkt och subtilt sätt. Låten landar någonstans mellan indie och inde-rock med sin organiska instrumentering och krispiga ljudbild. 

Favoriter Apple Music

Med Unusual Behaviour passar även Agata på att meddela att detta är den sista låten hon släpper som är skriven under lockdown, men även den hon är mest entusiastisk inför. På grund av de kontinuerliga släppen har artisten under pandemin faktiskt lyckats med bedriften att växa sin fan-skara och skapat en liten onlie-community som möjliggjort att Agata nu når människor runtom i hela värden. Något som faktiskt är riktigt inspirerande med tanke på att artist är ett av de yrken som drabbats hårdast ekonomiskt under föregående år. 

Född i Polen men nu mera bosatt i England har Agata stått på diverse festivalscener och agerat supporting-act till stora idoler. Förhoppningsvis är det hon själv som snart åker ut på head-line turné för det här är riktigt bra. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011