Det var 2019 som Caroline Polachek släppte albumet Pang. Efter det har artisten bara släppt sin tolkning av The Corrs-klassikern Breathless, men annars har det varit ont om eget material. Tills nu, när hon släpper singeln Bunny is a rider.

Apple Music Svensk Pop

Här bjuds vi på en rytmisk poplåt om att vara otillgänglig. Det blir liksom lekfullt både i arrangemanget och framförandet med vissling och ett spännande sätt att låta rösten uttrycka sig.

Om själva låten berättar Polachek för bloggen:

Bunny is a rider är sommarpop-låt om att vara otillgänglig. Bunny är hal, omöjligt att få tag på. Kanske är det en fantasi, kanske en dålig attityd. Men vem som helst kan vara kanin, åtminstone i tre minuter och sjutton sekunder. Låten har en het basgång från producenten Danny L Harle, plus hans dotters första sånginsats.”

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.