Den Stockholmsbaserade artisten Czita tolkat här låten Love me back som i original framfördes av den turkiska sångaren Can Bonomo i Eurovision Song Contest 2012. Här väljer dock Czita att göra något helt eget av låten. Borta är folkmusiken och istället får vi en avskalad och mer soft version som behagligt tar sig fram med hjälp av piano och ett skönt beat. Riktigt läckert och spännande att versionen är så långt ifrån originalet.

Svensk Pop

Czita berättar för bloggen:

”Denna låt av Can Bonomo är en av de bästa låtarna i ESC:s historia. Jag kan aldrig sluta lyssna på den. Idén att göra en cover av denna hände bara en dag. Detta är ett nytt grepp på låten, en mer avslappnad poplåt fylld med sommarkänslor och romantiskt hopp… Men för att vara ärlig, ingenting slår originalet.”

Czitas tolkning av Love me back följer upp hennes egna originallåtar Pretty eyes och Drinkin’ Whiskey som båda släpptes 2019. Men med denna cover får vi startskottet för mer musik med artisten som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.