Den Stockholmsbaserade artisten Czita tolkat här låten Love me back som i original framfördes av den turkiska sångaren Can Bonomo i Eurovision Song Contest 2012. Här väljer dock Czita att göra något helt eget av låten. Borta är folkmusiken och istället får vi en avskalad och mer soft version som behagligt tar sig fram med hjälp av piano och ett skönt beat. Riktigt läckert och spännande att versionen är så långt ifrån originalet.

Apple Music

Czita berättar för bloggen:

”Denna låt av Can Bonomo är en av de bästa låtarna i ESC:s historia. Jag kan aldrig sluta lyssna på den. Idén att göra en cover av denna hände bara en dag. Detta är ett nytt grepp på låten, en mer avslappnad poplåt fylld med sommarkänslor och romantiskt hopp… Men för att vara ärlig, ingenting slår originalet.”

Czitas tolkning av Love me back följer upp hennes egna originallåtar Pretty eyes och Drinkin’ Whiskey som båda släpptes 2019. Men med denna cover får vi startskottet för mer musik med artisten som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.