Att veta att man själv är den bästa någon någonsin kommer få kan uppfattas som kaxigt eller helt enkelt insiktsfullt. Los Angeles-baserade Tiger Lily ger oss ett pop-potpurri av avmätt attityd och självkärlek i nya singeln Best u ever had. Här talar artisten klart och tydligt till ett ex om att han minsann gick miste om något. I tillhörande video har tiger lily kallat in prominenta influensers och skådespelare för att ge ett tydligt budskap av girl-power. Produktionen är signerad en av Seattles största producent och videon har spelats in bland bergen i Palos Verdes i LA. Det sparas inte på krutet när låten även är planerad att lanseras stort på TikTok

Popmuzik Popcast

Med musik som sätter sig som ett tugummi under skosulan ger tiger lily oss pop som lovar inför en lysande karriär. En karriär hon dock redan byggt under en längre tid. Redan som tonåring frontade hon ett framgångsrikt grunge-band och har därefter rönt framgångar med sin musik och låtskrivarförmåga. Som nu mera independentartist är hon starkt besluten att inte definieras av industrin. Tiger Lily skriver helt enkelt sin egen historia och sprider således även ett budskap om att kämpa för sina drömmar och vara en stark självgående kvinna. Se den retro-insoirerade videon här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.