Att veta att man själv är den bästa någon någonsin kommer få kan uppfattas som kaxigt eller helt enkelt insiktsfullt. Los Angeles-baserade Tiger Lily ger oss ett pop-potpurri av avmätt attityd och självkärlek i nya singeln Best u ever had. Här talar artisten klart och tydligt till ett ex om att han minsann gick miste om något. I tillhörande video har tiger lily kallat in prominenta influensers och skådespelare för att ge ett tydligt budskap av girl-power. Produktionen är signerad en av Seattles största producent och videon har spelats in bland bergen i Palos Verdes i LA. Det sparas inte på krutet när låten även är planerad att lanseras stort på TikTok

Nordiska Favoriter

Med musik som sätter sig som ett tugummi under skosulan ger tiger lily oss pop som lovar inför en lysande karriär. En karriär hon dock redan byggt under en längre tid. Redan som tonåring frontade hon ett framgångsrikt grunge-band och har därefter rönt framgångar med sin musik och låtskrivarförmåga. Som nu mera independentartist är hon starkt besluten att inte definieras av industrin. Tiger Lily skriver helt enkelt sin egen historia och sprider således även ett budskap om att kämpa för sina drömmar och vara en stark självgående kvinna. Se den retro-insoirerade videon här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011