Isla Sutherland är en artist på 20 år från Kapstaden som här debuterar under artistnamnet ISLA. Först ut med sångerskan är singeln Break the fall som är en emotionell alt-poplåt som grundar sig på tankarna utifrån ett långdistansförhållande som artisten hade.

DOLBY ATMOS

Artisten berättar för bloggen:

Det var tillfällen där jag kände mig nästan hopplös och låtskrivning var ett sätt för mig att hantera smärtan att sakna någon som jag verkligen bryr mig om – man måste verkligen lära sig att lita på varandra. Den enkla handlingen att vara kär är värt allt.
Jag tror att texten kommer att resonera med miljontals över hela världen som för närvarande inte kan vara nära sina nära och kära och kommer att slå ännu närmare hemmet på grund av COVID-19-pandemin där vi alla var åtskilda från människor vi bryr oss om.

ISLA skrev Break the fall tillsammans med sin producent Howard Edward och är då första i raden av musik med denna lovande unga artist. Själv inspireras hon av akter så som Lorde, Fleetwood Mac och Kelly Clarkson, så med den inspirationskällan i ryggen känns det som vi kan få riktigt bra poplåtar med ISLA med tiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011