Ida Segerborg är här tillbaka med singeln Finast i världen. En ballad med många och stora känslor om att vara upp över öronen förälskad i en person och berätta det för den där speciella personen. Det blir en charmig och fin kärleksförklaring av Segerborg som berättar:

Min låt Finast i världen kom till någon gång i april, när vi satt i studion. Vi höll på att spela in en typisk ”break up” låt. Men så kände jag bara: Nej, vet du vad, jag är i ett så lyckligt förhållande, jag vill skriva om det istället. Så jag satte mig vid pianot och spelade tre ackord och la sedan refrängen till Finast i världen. Sedan satt vi hela natten i studion och jobbade klart låten. Den är helt enkelt vad den låter som, en simpel kärleksförklaring.

Finast i världen är skriven av artisten tillsammans med Oskar Gustafsson och Ali Khojasteh, och det är den sistnämnde som även har varit producent av låten.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.