Ida Segerborg är här tillbaka med singeln Finast i världen. En ballad med många och stora känslor om att vara upp över öronen förälskad i en person och berätta det för den där speciella personen. Det blir en charmig och fin kärleksförklaring av Segerborg som berättar:

Popmuzik Popcast

Min låt Finast i världen kom till någon gång i april, när vi satt i studion. Vi höll på att spela in en typisk ”break up” låt. Men så kände jag bara: Nej, vet du vad, jag är i ett så lyckligt förhållande, jag vill skriva om det istället. Så jag satte mig vid pianot och spelade tre ackord och la sedan refrängen till Finast i världen. Sedan satt vi hela natten i studion och jobbade klart låten. Den är helt enkelt vad den låter som, en simpel kärleksförklaring.

Finast i världen är skriven av artisten tillsammans med Oskar Gustafsson och Ali Khojasteh, och det är den sistnämnde som även har varit producent av låten.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.