Ida Segerborg är här tillbaka med singeln Finast i världen. En ballad med många och stora känslor om att vara upp över öronen förälskad i en person och berätta det för den där speciella personen. Det blir en charmig och fin kärleksförklaring av Segerborg som berättar:

Följ på Apple Music

Min låt Finast i världen kom till någon gång i april, när vi satt i studion. Vi höll på att spela in en typisk ”break up” låt. Men så kände jag bara: Nej, vet du vad, jag är i ett så lyckligt förhållande, jag vill skriva om det istället. Så jag satte mig vid pianot och spelade tre ackord och la sedan refrängen till Finast i världen. Sedan satt vi hela natten i studion och jobbade klart låten. Den är helt enkelt vad den låter som, en simpel kärleksförklaring.

Finast i världen är skriven av artisten tillsammans med Oskar Gustafsson och Ali Khojasteh, och det är den sistnämnde som även har varit producent av låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011