Henry Eastham och Felix Rashman i duon Hi Frisco ger oss somrig elektropop med deras senaste singeln Uno Mas. Med en drömliknande sång och skönt medryckande produktion skapat låten nästan en kalejdoskopisk känsla. Riktigt skönt ändå måste jag säga och känns som en given sommarlåt (och än hellre en festivallåt).

Svensk Pop Apple Music

Duon berättar för bloggen:

Ursprungligen började Uno Mas som ett potentiellt albumspår med duellerande gitarrsolo och spaceade syntar, men av en eller annan anledning kunde vi inte helt få ihop låten. Precis som alla andra under lockdown kämpade vi för att hitta ett sätt att göra vår egen grej i denna nya värld behövdes en kompromiss. In kommer Uno Mas 2.0, ett sätt för oss båda att ha lite kul på distans och släppa några av de uppdämda frustrationer under det senaste året i en mer slagdriven elektronisk stil. En musikalisk version av att leva i ögonblicket och ha kul med det vi kan kontrollera.

Så om du vill ha ett perfekt soundtrack för sommaren så är Uno Mas definitivt ett passande inslag till den spellistan. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011