Henry Eastham och Felix Rashman i duon Hi Frisco ger oss somrig elektropop med deras senaste singeln Uno Mas. Med en drömliknande sång och skönt medryckande produktion skapat låten nästan en kalejdoskopisk känsla. Riktigt skönt ändå måste jag säga och känns som en given sommarlåt (och än hellre en festivallåt).

KMR Studios

Duon berättar för bloggen:

Ursprungligen började Uno Mas som ett potentiellt albumspår med duellerande gitarrsolo och spaceade syntar, men av en eller annan anledning kunde vi inte helt få ihop låten. Precis som alla andra under lockdown kämpade vi för att hitta ett sätt att göra vår egen grej i denna nya värld behövdes en kompromiss. In kommer Uno Mas 2.0, ett sätt för oss båda att ha lite kul på distans och släppa några av de uppdämda frustrationer under det senaste året i en mer slagdriven elektronisk stil. En musikalisk version av att leva i ögonblicket och ha kul med det vi kan kontrollera.

Så om du vill ha ett perfekt soundtrack för sommaren så är Uno Mas definitivt ett passande inslag till den spellistan. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.