Henry Eastham och Felix Rashman i duon Hi Frisco ger oss somrig elektropop med deras senaste singeln Uno Mas. Med en drömliknande sång och skönt medryckande produktion skapat låten nästan en kalejdoskopisk känsla. Riktigt skönt ändå måste jag säga och känns som en given sommarlåt (och än hellre en festivallåt).

Duon berättar för bloggen:

Ursprungligen började Uno Mas som ett potentiellt albumspår med duellerande gitarrsolo och spaceade syntar, men av en eller annan anledning kunde vi inte helt få ihop låten. Precis som alla andra under lockdown kämpade vi för att hitta ett sätt att göra vår egen grej i denna nya värld behövdes en kompromiss. In kommer Uno Mas 2.0, ett sätt för oss båda att ha lite kul på distans och släppa några av de uppdämda frustrationer under det senaste året i en mer slagdriven elektronisk stil. En musikalisk version av att leva i ögonblicket och ha kul med det vi kan kontrollera.

Så om du vill ha ett perfekt soundtrack för sommaren så är Uno Mas definitivt ett passande inslag till den spellistan. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.