Med en upplyftande och ett dansvänligt beat släpper den amerikanska producenten JUST singeln Your love. Det är lite retropop över stilen och visst känns det härligt 80-tal det hela? Syntharna och beatet är liksom färgade av årtiondet och det går ju jag igång på.

Nordiska Favoriter

JUST kommer från Denver i Colorado och han är lika såld på just 80-talet och starka poplåtar med en dansvänlig känsla som jag själv. Så detta var helt klart en artist jag vill höra mer av. Du hör i alla fall JUSTs debutsingel här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.