Med en upplyftande och ett dansvänligt beat släpper den amerikanska producenten JUST singeln Your love. Det är lite retropop över stilen och visst känns det härligt 80-tal det hela? Syntharna och beatet är liksom färgade av årtiondet och det går ju jag igång på.

Skicka in din musik

JUST kommer från Denver i Colorado och han är lika såld på just 80-talet och starka poplåtar med en dansvänlig känsla som jag själv. Så detta var helt klart en artist jag vill höra mer av. Du hör i alla fall JUSTs debutsingel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011