Close to Monday är ett elektropopband som hittat inspiration i akter som Depeche Mode, Muse, Massive Attack, Daft Punk och Prodigy. En gedigen och riktigt bra skara band skulle jag säga.
Just nu är Close to Monday aktuella med albumet Interference som släpptes för någon månad sedan. Från det kan du här lyssna på låten Waiting som jag tyckte var riktigt nice. Med en mörk känsla i produktionen och samtidigt en bra dansant puls med synthiga inslag som fick mig att tänka på Faithless blev resultatet en läcker poplåt. Låten var faktiskt planerad som singel, men det blev istället som en del i hela albumet, och det är väl det fina med dagens streaming-landskap att man kan göra alla låtar till singlar.

Följ på Apple Music

Waiting i sig handlar om att fånga tillfällen och följa de drömmar vi har inom oss. Det är ju bara när man väntar som man förlorar. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011