Close to Monday är ett elektropopband som hittat inspiration i akter som Depeche Mode, Muse, Massive Attack, Daft Punk och Prodigy. En gedigen och riktigt bra skara band skulle jag säga.
Just nu är Close to Monday aktuella med albumet Interference som släpptes för någon månad sedan. Från det kan du här lyssna på låten Waiting som jag tyckte var riktigt nice. Med en mörk känsla i produktionen och samtidigt en bra dansant puls med synthiga inslag som fick mig att tänka på Faithless blev resultatet en läcker poplåt. Låten var faktiskt planerad som singel, men det blev istället som en del i hela albumet, och det är väl det fina med dagens streaming-landskap att man kan göra alla låtar till singlar.

Waiting i sig handlar om att fånga tillfällen och följa de drömmar vi har inom oss. Det är ju bara när man väntar som man förlorar. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.