TYCHE är en duo med bas i Los Angeles och består av Saydi Driggers and Jake Briggs som ursprungligen kommer från Arizona. De debuterar här med singeln I don’t have depression. En låt som kom till när Saydi kände att hon mest levde en lögn. Att hon hade mycket som borde göra henne lycklig, men som inte gjorde det. Så det var dags att starta om livet och känslorna, vilket låten är en uppmaning till, att tillslut förstå att man behöver den där förändringen. Att vara ärlig mot sig själv och förstå att man måste få känna och ha det lite tufft, för det är okej att ha det så ibland.

Favoriter Apple Music

Jag hade vänner, ett populärt band och en rolig livsstil men jag ljög för mig själv om att vara lycklig. Så i den här låten ljuger jag för mig själv också.
Låten är inte förändringen utan insikten att jag behövde göra en förändring.

Saydi
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011