Ett hedonistiskt spår med R&B-känsla från tidigt 2000-tal så beskriver Tyra Jutai sin nya singel Rebound. Här sjunger sångerskan om perioden efter att en relation tagit slut och det enda man vill är att finna ett substitut för tomrummet. Med sin unika stämma och left-of pop vibb imponerar sångerskan starkt med detta elektroniskt producerade pop-fyrverkeri.

Nordiska Favoriter

Lika delar sofistikerad och provokativ ger Tyra oss ett spännande och personligt sound som både tilltalar den breda massan och smala pop-finsmakaren. Det andas retro i en modern tappning och artistprofilen är definitivt dynamiskt rik. Med intresse för konst, mode, poesi och mytologi har hon skapat ett musikaliskt universum som är frikopplat från genrer och stereotyper. Där mörka soul-produktioner och alternativa beats utgör grunden för hennes filmiska låtar. Ni hör Rebound här.

https://open.spotify.com/track/2dfLGmk5cayv7yyUgXL1lS?si=afuIFefiRA6VjmX4gDJEHQ
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.