Kärlek kan vara det mest fantastiska som finns, men också något som över tid falnar och övergår till ohälsosamma mönster och förgiftad stämning. Men istället för att våga ta det där steget som krävs för att lämna håller man ibland fast för länge och litar blint på att relationen ska hitta tillbaka. Ungefär detta sjunger brittiska Katie Kittermaster om i Out of Love.

Nordiska Favoriter

Nya låten andas bitvis singer/songwriter men även stora delar radiovänlig pop. Precis som alltid sjunger artisten om kärlek och relationer med en nerv av sårbarhet. Hennes röst är ärlig och nära och refrängen är stark och medryckande. För fansen är det Katie Kittermaster sprudlande personlighet och smått aviga framtoning som skapat en stark följarskara. Hennes val att lämna skolan och satsat på livet som artist har lett till framträdanden på diverse festivaler med stora namn. Och kanske är det nu hon får sitt stora genombrott när artisten precis signat med skivbolags-jätten BMG. Låten Out of Love var inte tänkt att släppas precis nu, utan läckte på TikTok och fick viral spridning som gjorde att efterfrågan blev för stor för att hålla tillbaka släppet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011