Producenten Nondoh samarbetar med forna American Idol-deltagaren Julie Zorrilla på nya singeln Cruise. En skön layed-back låt som definitivt ska spelas på road-trip en ljummen sommarkväll med vinden i håret och solen som långsamt går ner i horisonten. Här hör vi sångerskan sjunga om en relation som gått i kras där personen lovade en kärlekssaga, men allt tyvärr fick ett olyckligt slut. Igenkänningsfaktorn är nog ganska hög i Cruise, då kärleken precis som Julie sjunger är något man ibland kan förlora sig själv i.

Svensk Pop

Produktionen är lättsam och andas faktiskt en frisk bris av nytändning samtidigt som det finns en del vemod. Låten lämnar mig med andra ord en bitterljud känsla i kroppen som samtidigt är så pass medryckande att jag finner mig trampa i takt till svänget i refrängen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.