Filip Bele är tillbaka med singeln Udda tal. En låt som handlar om att det är ok att inte vara helt perfekt i sig själv, eller i en relation. Att de där perfekta Instagram-flödena allt för oftast är en fasad att försköna det liv vi lever och att det är okej att sänka garden och visa att allt inte är 100% alltid. Allt producerat till en skönt medryckande poplåt som andas hit för artisten och som följer upp Läka från i fjol.

Om singeln berättar Filip:

”En textrad i låten är ”Kan vi inte låta udda vara jämt då?”, att även om man inte är felfri så måste inte det betyda att man inte kan våga ge sig in i en relation.
Instagramflödet med den perfekta färgpaletten, visar sig vara människan som också kämpar med psykisk ohälsa. Samhället får oss så lätt på fall till att försköna vårt liv, och försöka leva upp till ett ideal som ingen mår bra av.
Jag tror vi alla behöver prata mer om detta ämne, och jag hoppas att Udda tal kan bidra lyssnaren till ett bättre förhållningssätt gentemot sig själv.”

Udda tal skrevs på ett artistcamp uppe på låtskrivarutbildningen Dreamhill Music Academy i Örnsköldsvik tillsammans med Matilda Winberg, Gustav Parling och Anton Hilli.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.