Filip Bele är tillbaka med singeln Udda tal. En låt som handlar om att det är ok att inte vara helt perfekt i sig själv, eller i en relation. Att de där perfekta Instagram-flödena allt för oftast är en fasad att försköna det liv vi lever och att det är okej att sänka garden och visa att allt inte är 100% alltid. Allt producerat till en skönt medryckande poplåt som andas hit för artisten och som följer upp Läka från i fjol.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Filip:

”En textrad i låten är ”Kan vi inte låta udda vara jämt då?”, att även om man inte är felfri så måste inte det betyda att man inte kan våga ge sig in i en relation.
Instagramflödet med den perfekta färgpaletten, visar sig vara människan som också kämpar med psykisk ohälsa. Samhället får oss så lätt på fall till att försköna vårt liv, och försöka leva upp till ett ideal som ingen mår bra av.
Jag tror vi alla behöver prata mer om detta ämne, och jag hoppas att Udda tal kan bidra lyssnaren till ett bättre förhållningssätt gentemot sig själv.”

Udda tal skrevs på ett artistcamp uppe på låtskrivarutbildningen Dreamhill Music Academy i Örnsköldsvik tillsammans med Matilda Winberg, Gustav Parling och Anton Hilli.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011