Med en färgglad elektronisk produktion är amerikanska Annie Elise här för att måla våra liv i alla nyanser av synthesizers. Luftig och atmosfärisk sång varvas med krispig och kristallklara produktionsval i nya singeln We Can Pretend. Den dryga två minuter (korta) låten känns som en resa ut i evigheten och jag vill bara lyssna om och om igen till de änglalika kör-arrangemangen som låten bär på. Den energi som artisten förmedlar är rent av elektrifierande. Och texten talar om falska uppvaknanden och önskan om att världen kunde vara precis lika snäll och givmild som vi önskar och drömmer. 

Nordiska Favoriter

Drygt 20 år gammal producerar och skriver Annie Elise sin egna låtar. Från början är hon klassisk skolad violinist som allteftersom övergått till en elektronisk touch. Med en bakgrund i att vara producent och låtskrivare åt andra är det nu fullt fokus på den egna musiken och vi hör den drömska We Can Pretend här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.