Med en färgglad elektronisk produktion är amerikanska Annie Elise här för att måla våra liv i alla nyanser av synthesizers. Luftig och atmosfärisk sång varvas med krispig och kristallklara produktionsval i nya singeln We Can Pretend. Den dryga två minuter (korta) låten känns som en resa ut i evigheten och jag vill bara lyssna om och om igen till de änglalika kör-arrangemangen som låten bär på. Den energi som artisten förmedlar är rent av elektrifierande. Och texten talar om falska uppvaknanden och önskan om att världen kunde vara precis lika snäll och givmild som vi önskar och drömmer. 

Skicka in din musik

Drygt 20 år gammal producerar och skriver Annie Elise sin egna låtar. Från början är hon klassisk skolad violinist som allteftersom övergått till en elektronisk touch. Med en bakgrund i att vara producent och låtskrivare åt andra är det nu fullt fokus på den egna musiken och vi hör den drömska We Can Pretend här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011