Matt och Andrew Como i The Como Brothers levererar en medryckande poplåt med deras senaste singel Feeling the Night. En låt som handlar om ta sig över hinder i livet för att nå ens dröm. En coming of age-låt med stark melodi och jag uppskattade helt klart den mer elektroniska produktionen här i låten.

Nordiska Favoriter

I videon till Feeling the Night kan vi se duon framföra låten på en läktare medan vi får se olika personer kämpa med att nå sina drömmar om det så är balett, målning eller boxning.
Så videon känns lika peppande och upplyftande som själva låten.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.