Matt och Andrew Como i The Como Brothers levererar en medryckande poplåt med deras senaste singel Feeling the Night. En låt som handlar om ta sig över hinder i livet för att nå ens dröm. En coming of age-låt med stark melodi och jag uppskattade helt klart den mer elektroniska produktionen här i låten.

Svensk Pop Apple Music

I videon till Feeling the Night kan vi se duon framföra låten på en läktare medan vi får se olika personer kämpa med att nå sina drömmar om det så är balett, målning eller boxning.
Så videon känns lika peppande och upplyftande som själva låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011