Det är i oktober som Sam Himself släpper debutalbumet Power Ballads. Från det kan du här höra och kolla in musikvideon till singeln Nothing like the night. En alternativ indiepoplåt som gav mig lite Future Island-vibbar över låten och känslan. Gillar i alla fall vemodiga känslan över produktionen och melodin.
Artisten berättar:

Följ på Apple Music

”Mina värsta vanor blev mycket starkare i ensamheten i den tidiga pandemin. Jag kände mig ganska förlorad och rötlös, förvisad utan en ledsagare som varnade mig för självförstörande beteenden som kändes som att hantera mekanismer vid den tiden. Nothing like the night handlar om sätt att fly från dig själv och förlora kontrollen när du plötsligt har ett perfekt alibi för för självkänsla: jordens undergång.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011