Efter att ha släppt debutsingeln Take me on down tidigare i vår är nu den Brisbande-baserade duon Alta Falls akuella med singeln Into you. Med en synthig produktion och en känsla av 80-tal blir singeln något som skulle kunna passa perfekt på soundtracket till serien Stranger Things. För oss som älskar retropop så är det garanterat ett måste att lyssna på skulle jag säga.

Svensk Pop Apple Music

Om låten berättar duon för bloggen:

”Låten handlar om att två udda karaktären som kommer samman. Den beskriver den utomjordiska känslan i början av en relation där hela ditt universum stänger sig och allt bara handlar om en person. Det finns en känsla av förväntan, spänning och hopp, men också en viss nivå av rädsla – kanske känner de inte på samma sätt?”

Alta Falls jobbar just nu mot sin debut-EP, så vi har fler godsaker att se fram emot med duon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011