Atticus Blue vars mäktiga röst förgyller gatorna i London är tillbaka med den avsläppande mid-tempo singeln Sundown. Olikt senaste singeln Too Little Time är denna låt inte helt producerad av artisten själv, utan en collab mellan California-baserade duon 52prime och honom själv. Med sin omedelbara hook och samtida sound är låten Sundown given för alla sommarens ljumna kvällar. 

Favoriter Apple Music

Allra snyggast är att singeln bär så många lager och dimensioner. Den emotionella sången kontrasteras med rap-segment och den elektroniska produktionen kompletteras med Atticus mjuka och behagliga pop-stämma. Textmässigt talar låten om en relation till sångarens närmaste barndomsvän. Här delar han detaljer om deras imperfekt förhållande, de smärtfyllda minnena som agerade inspiration till denna låt. Men just det faktum att relationen har stött på problem är vad som resulterat i en solid och stark relation. Något vi speciellt kan höra i refrängen, oavsett vad som kommer de alltid vara vänner. 

Ni hör det starka samarbetet som låten Sundown är här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011