Vem gillar inte ett avslappnat R&B beat som är sådär lagom avvägt mellan kommersiell pop och tyngre rap. Det är ju rätt uppenbart att jag gör det i alla fall… Amerikanska STF imponerar starkt med nya låten Nobody. Här ger han oss en låt om att komma till insikten om att ingen annan än en själv kan stå till svars för ens egna handlingar. Med sin avslappnade prat-sång och mid-tempo produktion blir låten både skön att lyssna till men också emotionellt stark. 

Popmuzik Podcast

Nobody skrevs under en tid av intensiv frustration och påtryckningar från flera livsutmaningar, men till slut omfamnade jag faktum att bara jag kan gräva ut mig själv ur dem. Och det var då raden ”ingen utom jag ..” smög sig långsamt in i mitt huvud. Jag skrev låten och bad sedan mina vänner komma med input.” 

STF

Sedan ung ålder har STF känt ett starkt kall att vilja framträda på scen. Önskan att nå människor genom musik har alltid brunnit stark i honom och förmågan att nu mera sjunga, skriva och producera har skapat en dynamisk artist. 

”Min pappa gav mig sina klassiska rockskivor och satte en gitarr i handen på mig när jag gick i grundskolan. Så småningom kom sång tillsammans med gitarrspel på ett naturligt sätt.”

Artisteriet har idag tagit STF runt hela världen och han har bland annat turnerat med Andy Grammer och Jack & Jack. Hans Italienska härkomst men nu mera Amerikanska utgångspunkt har skapat ett namn för honom i båda länderna. Säkert å säga att STF är ett namn att hålla koll på. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.