Den svensk-amerikanska artisten och låtskrivaren Rallie var nyligen med i Eurovision Song Contest som låtskrivare och bakgrundssångare för Bulgariens bidrag Growing Up Is Getting Old som framfördes av Victoria. Men nu är det dags för Rallie, eller Maya Nalani som hon egentligen heter, att släppa en egen singel i form av Too good.

Nordiska Favoriter

Nya singeln är en sensuell och läckert dansant poplåt. Den liksom dryper av attityd och sex och skulle passa sjukt snyggt på ett dansgolv just nu. Med singeln vill Rallie uppmana oss alla att vara sig själva och låten i sig är inspirerad av Hands to myself av Selena Gomez.

”Under hela låten leker vi med många olika element, vokalregister, instrument och min personliga favorit: text. Vi hade så roligt när vi skrev Too good av den anledningen att det kändes bara som att leka.”

Rallie


Så ta över dansgolvet och var dig själv till de förföriska tonerna av Too good.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011