Efter att ha släppt singeln Shy or something i våras är Hanna Mel nu aktuell med singeln Lost my appetite. En mörk och rytmisk poplåt, som är som tagen från bästa Billie Eilish-land. Med andra ord ligger den 23-åriga sångerskan helt rätt i ljudbilden skulle jag säga här. Att låten sedan är sjukt läcker i känsla och stil gör ju inte saken sämre.

Varför hon tappat aptiten kanske du undrar? Det är mer aptiten på en snygg kille än mat som hon förlorat. Sångerskan berättar för bloggen:

Lost my appetite handlar om en kille jag ändrade uppfattning om efter att ha sett hans dåliga sidor. Jag hade byggt upp en fin bild av honom baserat på hans utstrålning, men när hans handlingar och värderingar gick emot allting som var fint gjorde mina känslor en så drastisk helomvändning att jag mådde illa. Gång på gång har han försökt vinna tillbaka mig, men nu ser jag rakt igenom hans påklistrade karisma och jag är inte längre intresserad. Denna låt är ett fuck you till alla snubbar som har fått hybris över hur snygga de är, och tror att alla vill ha dem trots att de inte kan bete sig”

Lost my appetite är andra nedslaget från sångerskans kommande EP som släpps till hösten.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply