Tess Anderson är en sångerska från Vancouver som här skapar gåshud för oss med singeln Never seems to fade. Låten byggs snyggt upp med hjälp av artistens uttrycksfulla röst och hur produktionen av låten snyggt sväller med Tess sjunger om saknad och sorg.

Svensk Pop Apple Music

Två dagar innan Tess tog studenten gick en av hennes bästa vänner bort.

”Hon och jag gick för att få naglarna gjorda tillsammans för studentbalen och pratade hela tiden om hur glada vi var att skolan äntligen var över, och alla saker vi skulle göra på college tillsammans om några månader. Nästa morgon vaknade jag av min mamma i tårar och berättade att hon precis hade fått ett telefonsamtal om att min bästa vän var i koma på intensiven och de trodde inte att hon skulle klara sig. Jag tillbringade min sista vecka på high school i ett väntrum på intensiven med min bästa väns mamma och var där i rummet när läkarna berättade att hon hade gått.”

Tess Anderson

När Tess nu fått bearbeta det otänkbara har hon nu fått ner sina tankar om den dagen och händelsen som låt, sex år senare.
En vacker hyllning till någon som lämnat oss för tidigt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011