Tess Anderson är en sångerska från Vancouver som här skapar gåshud för oss med singeln Never seems to fade. Låten byggs snyggt upp med hjälp av artistens uttrycksfulla röst och hur produktionen av låten snyggt sväller med Tess sjunger om saknad och sorg.

Två dagar innan Tess tog studenten gick en av hennes bästa vänner bort.

”Hon och jag gick för att få naglarna gjorda tillsammans för studentbalen och pratade hela tiden om hur glada vi var att skolan äntligen var över, och alla saker vi skulle göra på college tillsammans om några månader. Nästa morgon vaknade jag av min mamma i tårar och berättade att hon precis hade fått ett telefonsamtal om att min bästa vän var i koma på intensiven och de trodde inte att hon skulle klara sig. Jag tillbringade min sista vecka på high school i ett väntrum på intensiven med min bästa väns mamma och var där i rummet när läkarna berättade att hon hade gått.”

Tess Anderson

När Tess nu fått bearbeta det otänkbara har hon nu fått ner sina tankar om den dagen och händelsen som låt, sex år senare.
En vacker hyllning till någon som lämnat oss för tidigt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply