Lite Koreansk pop kanske? Det har väl inte gått någon omärkt förbi att glad upplyftande funkig K-pop är det som gäller nu. Gruppen SHINee ger oss i alla fall precis detta i singeln SUPERSTAR. Gitarrer, sväng, blås och snygga stämmor i ett rasande tempo som både underhåller och charmerar. Till skillnad från många andra band väljer dock SHINee att nu ge ut en låt helt på Koreanska, vilket är första gången på tre år för bandet. 

Apple Music

Men det finns en förklarlig anledning. I år firar faktiskt SHINee 10 år som band och den relationen de byggt upp till sin publik är unik. SUPERSTAR är således en homage och kärleksförklaring till alla engagerade och trogna fans. Att låten därtill är otroligt dansvänlig och sätter party-stämningen är ju bara fullträff. 

Sedan bandet 2008 vann priser för bästa nykomling i Korea har deras karriär skjutit i höjden. Deras live-framträndande med komplicerade dans-nummer och pyroteknik har gjort dem kända i Asien men även stora delar av Europa. Ny singeln hör ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.