Ibland kan pop faktiskt värma ända in i själen. När det är sådär nervittrande och varmt mysigt. Det är i alla fall vad jag tycker amerikanska Elyse Chapski lyckas skapa i singeln I ruined that. Här sjunger sångerskan om hur ett gräl med en nära vän gjorde att de helt och hållet bröt kontakten. Men precis som med allt annat i livet lär man sig av situationer och ångerfullt saknar Elyse nu sin andra hälft och ber om ursäkt för allt. 

Popmuzik Lover

Låten markerar den andra av fem stycken som kommer släppas med relativt kort tid emellan. Förra singeln hette running out. Men nu är alltså Elyse Chapski tillbaka med den bas-drivna och avskalat mysig singeln I ruined that.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.