Med siktet inställt på NFL kom en livsomvälvande skada som en blixt från klar himmel. Vad som följde var mörka tankar och överflöd av känslor.

Apple Music

”Jag var förkrossad och vilsen och ifrågasatte mitt syfte. Nu när jag har nått andra sidan av en sådan mörk tid, inser jag hur viktigt det är att vara ett ljus i liknande situationer. Jag hoppas att jag kan använda min plattform som en (nu återställd) NFL-spelare, med stöd av mitt lag (Vikings), NFL och TV (FOX), för att påminna lyssnare om att det finns en mening med smärta och ett sätt att övervinna det.”

Blake Proehl

Singeln Where you need to be är en berättelse om att återigen finna styrkan i livet där varenda ord Blake Proehl sjunger känns in i själen. Lyckligtvis fann sångren kärleken till musiken under sin återhämtning och kan numera titulera sig fotbollsspelare och artist. Hans musikaliska resa började tack vare att Blakes familj laddade upp en video där han sjöng för sin mormor. Någon dag senare blev videon viral på TikTok och efter 26 miljoner unika visningarna ger han nu ut musik på egna ben.

Följ Blake Proehl på sociala medier.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.