Med siktet inställt på NFL kom en livsomvälvande skada som en blixt från klar himmel. Vad som följde var mörka tankar och överflöd av känslor.

Favoriter Apple Music

”Jag var förkrossad och vilsen och ifrågasatte mitt syfte. Nu när jag har nått andra sidan av en sådan mörk tid, inser jag hur viktigt det är att vara ett ljus i liknande situationer. Jag hoppas att jag kan använda min plattform som en (nu återställd) NFL-spelare, med stöd av mitt lag (Vikings), NFL och TV (FOX), för att påminna lyssnare om att det finns en mening med smärta och ett sätt att övervinna det.”

Blake Proehl

Singeln Where you need to be är en berättelse om att återigen finna styrkan i livet där varenda ord Blake Proehl sjunger känns in i själen. Lyckligtvis fann sångren kärleken till musiken under sin återhämtning och kan numera titulera sig fotbollsspelare och artist. Hans musikaliska resa började tack vare att Blakes familj laddade upp en video där han sjöng för sin mormor. Någon dag senare blev videon viral på TikTok och efter 26 miljoner unika visningarna ger han nu ut musik på egna ben.

Följ Blake Proehl på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011