Med ett ursprung från Peru i Sydamerika kan du här upptäcka den numera USA-baserade artisten Frida. Med Chicago som sitt nya hem har Frida hämtat inspiration från akter som Taylor Swift, Maisie Peters och Maude Latour, något som fått henne att börja skapa musik i GarageBand hemma i sovrummet. Under 2020 släppte Frida debutsingeln Tryst som blev starten på hennes karriär.

Favoriter Apple Music

Här kan du lyssna på Fridas senaste singel Funny, som då blir hennes fjärde i ordningen.
En drömliknande poplåt som handlar om en flicka som stöter bort en kille och om en kille som synar hennes bluff.
Resultatet är snyggt melodiskt, med mjuka synthar och gitarrer som bygger upp stämningen på låten. Det blir både medryckande och lite vemodigt på samma gång och känns som den där perfekta låten för att platsa på sundtracket i en TV-serie.

Följ Frida på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011