Med ett ursprung från Peru i Sydamerika kan du här upptäcka den numera USA-baserade artisten Frida. Med Chicago som sitt nya hem har Frida hämtat inspiration från akter som Taylor Swift, Maisie Peters och Maude Latour, något som fått henne att börja skapa musik i GarageBand hemma i sovrummet. Under 2020 släppte Frida debutsingeln Tryst som blev starten på hennes karriär.

Popmuzik Popcast

Här kan du lyssna på Fridas senaste singel Funny, som då blir hennes fjärde i ordningen.
En drömliknande poplåt som handlar om en flicka som stöter bort en kille och om en kille som synar hennes bluff.
Resultatet är snyggt melodiskt, med mjuka synthar och gitarrer som bygger upp stämningen på låten. Det blir både medryckande och lite vemodigt på samma gång och känns som den där perfekta låten för att platsa på sundtracket i en TV-serie.

Följ Frida på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.