Tredje singeln från Amerikanska indie-pop sångaren Parris Mitchell heter Charger och är right down my alley. Det är drömskt, avskalat och för tankarna till artister som Lauv och LANY

Nordiska Favoriter

På ett personligt plan har artisten en del ångest vilket resulterade i ett överväldigande ögonblick på en avskedsfest när hans dåvarande flickvän skulle flytta för bort från honom. Parris Mitchell var då tvungen att gå ut ett tag och samla sig, väl ute ringde han sin syster, men mobilen dog ganska snabbt. Tillbaka inne på festen ställde han därför frågan om någon hade en laddare och möttes av samma desperation från vänner vars mobiler också var urladdade. Där och då slog det honom att frasen ”har du en laddare” är likställd med ”hur är vädret?”. Samma kväll skrevs singeln charger. 

Svävande syntar välkomnar oss in i ett musikalsikt landskap där röst och känsla är det som agerar ledstjärnor. Subtila trummor och elgitarrer bygger allteftersom på ljudbilden, men den avslappnade känslan bibehålls hela tiden. Svag för de här typen av musik tycker jag definitivt att Charger är en riktigt stark låt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.