Tredje singeln från Amerikanska indie-pop sångaren Parris Mitchell heter Charger och är right down my alley. Det är drömskt, avskalat och för tankarna till artister som Lauv och LANY

Följ på Apple Music

På ett personligt plan har artisten en del ångest vilket resulterade i ett överväldigande ögonblick på en avskedsfest när hans dåvarande flickvän skulle flytta för bort från honom. Parris Mitchell var då tvungen att gå ut ett tag och samla sig, väl ute ringde han sin syster, men mobilen dog ganska snabbt. Tillbaka inne på festen ställde han därför frågan om någon hade en laddare och möttes av samma desperation från vänner vars mobiler också var urladdade. Där och då slog det honom att frasen ”har du en laddare” är likställd med ”hur är vädret?”. Samma kväll skrevs singeln charger. 

Svävande syntar välkomnar oss in i ett musikalsikt landskap där röst och känsla är det som agerar ledstjärnor. Subtila trummor och elgitarrer bygger allteftersom på ljudbilden, men den avslappnade känslan bibehålls hela tiden. Svag för de här typen av musik tycker jag definitivt att Charger är en riktigt stark låt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011