Popmuzik har tidigare uppmärksammat Amerikanska Simone med singeln Kissing Strangers för några månader sedan. En artist som redan som 10-åring stod på musikalscener och skrev musik som hyllades i Nashville. Nu är hon tillbaka med nya singeln Wine. 

Wine är en låt som jag är så otroligt stolt över. Bryggan till refräng innehåller några av mina favoritrader som jag någonsin har skrivit, och när jag var klar med att skriva den delade jag den på sociala medier och den blev viral på TikTok och Instagram. Gensvaret var så oväntat att jag bestämde mig för att spela in hela låten och inkludera den i sista minuten som ett spår på min kommande EP. Wine är en av de mer ärliga och personliga sångerna jag har skrivit, så det har varit väldigt spännande att se människor älska den lika mycket som jag. ”

Gitarrdriven och relativt organiskt hållen markerar i min mening Wine den bästa singeln från Simone hitintills. Hennes förmåga att spegla tonåren och översätta detta till musikalisk poesi är för att vara 16-år både begåvat och imponerande. Vi ser med spänning på den kommande EP:n i sommar, men fram tills dess har vi fått ytterligare en stark singel i Wine.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply