Popmuzik har tidigare uppmärksammat Amerikanska Simone med singeln Kissing Strangers för några månader sedan. En artist som redan som 10-åring stod på musikalscener och skrev musik som hyllades i Nashville. Nu är hon tillbaka med nya singeln Wine. 

Dolby Atmos

Wine är en låt som jag är så otroligt stolt över. Bryggan till refräng innehåller några av mina favoritrader som jag någonsin har skrivit, och när jag var klar med att skriva den delade jag den på sociala medier och den blev viral på TikTok och Instagram. Gensvaret var så oväntat att jag bestämde mig för att spela in hela låten och inkludera den i sista minuten som ett spår på min kommande EP. Wine är en av de mer ärliga och personliga sångerna jag har skrivit, så det har varit väldigt spännande att se människor älska den lika mycket som jag. ”

Gitarrdriven och relativt organiskt hållen markerar i min mening Wine den bästa singeln från Simone hitintills. Hennes förmåga att spegla tonåren och översätta detta till musikalisk poesi är för att vara 16-år både begåvat och imponerande. Vi ser med spänning på den kommande EP:n i sommar, men fram tills dess har vi fått ytterligare en stark singel i Wine.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.