Som en sonisk eufori av syntar som för mig till senaste säsongen av Stranger Things böljar singeln Hold On av Morphoice fram. Låten följer upp succén med Arcade och markerar andra singeln där producenten samarbetar med Texas-baserade sångaren Clint Alford. Och uppföljaren lämnar helt klart ingen besviken. Här får vi en hjärtskärande synthwave ballad med eklektiska trumbeat och virvlande arpeggion. Clint Alfords röst matchar den maffiga ljudbilden perfekt och adderar både krispig sång med dynamisk botten.

Följ på Apple Music

Vi hör det sjungas om en kärleken som krossade sångarens hjärta och då relationen slutade abrupt, går minnesbilderna knappt att tygla. Vad som förstärker känslorna ytterligare är det faktum att detta var den absolut största kärleken. Så oavsett hur mycket sångaren försöker gå vidare önskar han inget annat än att det finns en andra chans för relationen. 

Ni hör Hold On här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011