Den London-baserade producenten Julian Wharton släpper musik under namnbet KIND. Han släppte EP:n False Indigo i fjol samt singeln Swurl i år. Nu är det dags för KIND. att samarbeta med den albumaktuella sångerskan Wyldest på singeln 21.

Apple Music Svensk Pop

Här bjuds vi på en emotionell poplåt med skönt medryckande produktion som ger både en dansat och lite drömliknande känsla. Väldigt behagligt och något som jag fastnade för ganska snabbt.
Låten i sig handlar om den självsäkerhet som kommer med åren samt den rastlöshet många känner när de är 20-något. En känsla som jag tror de flesta upplevt i landet där de är unga vuxna och ska hitta en väg framåt.

Den 28:e släpper förresten Wyldest albumet Monthly Friend, så om du vill höra mer av henne så kan du kolla in det albumet.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.