Den London-baserade producenten Julian Wharton släpper musik under namnbet KIND. Han släppte EP:n False Indigo i fjol samt singeln Swurl i år. Nu är det dags för KIND. att samarbeta med den albumaktuella sångerskan Wyldest på singeln 21.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi på en emotionell poplåt med skönt medryckande produktion som ger både en dansat och lite drömliknande känsla. Väldigt behagligt och något som jag fastnade för ganska snabbt.
Låten i sig handlar om den självsäkerhet som kommer med åren samt den rastlöshet många känner när de är 20-något. En känsla som jag tror de flesta upplevt i landet där de är unga vuxna och ska hitta en väg framåt.

Den 28:e släpper förresten Wyldest albumet Monthly Friend, så om du vill höra mer av henne så kan du kolla in det albumet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.