Skriven, framförd och producerad av artisten själv är låten Stranger en explosiv EDM-inspirerad poplåt som bär på en djupare mening. Låten markerar andra singeln från denna nya artist och är en mix av catchiga melodier, stämmor och Kygo-aktiga rytmer. Ljudbilden är maffig och varm samtidigt som den är krispig och flirtar med både tropisk house och pop. 

Följ på Apple Music

Syftet med låten är att spegla sångaren Lukes inre känslor. Här hör vi honom sjunga om ångesten som upplevs sent på kvällen när han ligger själv med tankarna och bildligt talat monsterna kryper upp under sängen. Med Stranger vill han att lyssnaren ska kunna relatera och känna tröst i att de inte är ensamma. 

Med aktuella låten följer artisten upp sin stora framgång med debuten Preacher som fick strålande recensioner från mängder av pop-magasin runtom i världen. Men Luke är ingen nykomling i musikvärlden som låtskrivare och producent har han lyckats streamas miljontals gånger. Troligtvis kommer soloprojektet uppnå samma imponerande siffror.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011