Skriven, framförd och producerad av artisten själv är låten Stranger en explosiv EDM-inspirerad poplåt som bär på en djupare mening. Låten markerar andra singeln från denna nya artist och är en mix av catchiga melodier, stämmor och Kygo-aktiga rytmer. Ljudbilden är maffig och varm samtidigt som den är krispig och flirtar med både tropisk house och pop. 

Nordiska Favoriter

Syftet med låten är att spegla sångaren Lukes inre känslor. Här hör vi honom sjunga om ångesten som upplevs sent på kvällen när han ligger själv med tankarna och bildligt talat monsterna kryper upp under sängen. Med Stranger vill han att lyssnaren ska kunna relatera och känna tröst i att de inte är ensamma. 

Med aktuella låten följer artisten upp sin stora framgång med debuten Preacher som fick strålande recensioner från mängder av pop-magasin runtom i världen. Men Luke är ingen nykomling i musikvärlden som låtskrivare och producent har han lyckats streamas miljontals gånger. Troligtvis kommer soloprojektet uppnå samma imponerande siffror.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.