Soloartist, en del av duon Verkligheten samt eget skivbolag. Det kan låta mycket med Filip Lundgren får det att fungera. Idag släpper han första singeln för året och i Sluta aldrig ge mig allt du ger mig får vi en hyllningslåt till en levande relation som fortsätter utvecklas.
Artisten berättar mer: 

POPMUZIK LOVER 2

Sluta aldrig ge mig allt du ger mig är en låt som kom till hösten 2020, en av de där sällsynta låtarna som bara rinner ur en. Ofta finns ramar i vad som är rätt eller fel när man gör musik och när jag plötsligt hade massa tid så såg jag det som en chans till att motbevisa dessa regler för mig själv. Om det har behövt ta jättelång tid har det fått göra det, och om jag har fått ett flow har jag flutit med. Så länge jag har känt glädje i skapandet – och det har jag verkligen gjort när jag har gjort den här låten. 

Jag skriver om hur mycket det betyder när det finns massa samtalsämnen kvar trots att man varit mer eller mindre instängd i samma lägenhet under en längre tid. Något som blir ett slags bevis på att en relation fortfarande lever och utvecklas, att man ständigt vill veta mer. Fast det gått 3000 dagar finns det frågor kvar.”

Produktionen andas indie och instrumenteringen är nästintill helt organisk. Några syntjud här och var kan vi höra, men det här är en sån låt som ska liras live och refrängen ska skrikas ut högt. Det andas vår och hopp om en ljusare tillvaro och Filip Lundgren lyckas verkligen tonsätta den annalkande vårvärmen. Den här typen av låt är en sån man slår på när livet känns så jäkla gott och ens tillvaro skapar rysande knottror över hela kroppen. Sluta aldrig ge mig allt du ger mig hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011