Pluck-syntar, rak kick och riktigt läcker top-line. Jag behöver inte mer i alla fall! Sen jag därtill får rytmer som både är groovy och hämta inspiration från funk är ju magiskt. Det är bästa vännerna Ben Gumbleton och Michael May som genom sitt artistprojekt Boo Seeka levererar allt detta och lite till i nya singeln Don’t Waste Your Love. Atmosfäriska stämmor, mjuka syntar och energirik produktion blir elektroniskt popmusik som både andas indie och samtida musik. Och i nya singeln träffar de alla rätt! Det är den perfekta sommarlåten för ljumna kvällar eller häng i den gassande solen på stranden. 

Svensk Pop Apple Music

Sedan det stora genombrottet 2015 med singeln Kingdom Leader har Boo Seeka lyckats streama sin musik 15 miljoner gånger. Deras dynamiska samarbete har även gjort dem till ett känt namn hemma i Australien där de uppträtt på diverse scener. År 2017 släppte de även debutalbum som resulterade i turné på olika kontinenter och kritiker ros från mängder av taste-makers. Nu planerar de ett uppföljande album och släpper därmed singeln Don’t Waste Your Love som ni hör här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011