New kid on the block artisten IOVA imponerar starkt med singeln What’s the point. Här ställer hon sig frågande till att ens försöka, när allt hon gör ändå bara resulterar i att hon blir besviken. Det känns som artisten vill förmedla en olycklig och obesvarad kärlek där det bara är en person som ger, medan den andra i stort sett bara tar. Det är pop-inspirerat, kommersiellt gångbart men bär på en väldigt unik nerv. Även om lead-stämman är relativt layed back och avslappnad andas det attityd och pondus. Artisten känns lekfull i sitt sound och det finns en hel del f*u inställning här. Om något får jag en feeling av indie-pop eller alternativ pop. Oavsett är det riktigt riktigt välgjort och andas både artisten BENEE och bülow

Covered PSB

IOVA gör det tydligt att detta är hennes absoluta favoritsingel av det som släppt hitintills. Med sin sprudlande personlighet, kreativa ådra och låtskrivarförmåga är hon helt unik i sitt artisteri. En perfekt mix mellan nördig och rebellisk, och det låter ganska ballt i mina öron. Hör Whats the Point här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011