Apple Juice är debutalbumet med den Madrid-baserade Rothrigo. Här bjuder artisten oss på klassisk indiepop som färgats av 60- och 70-talet. Du kommer med andra ord garanterat känna en och annan Beatles-influens i arrangemanget av låtarna där de alla har en stor portion av lekfullhet och överlag känns väldigt färggranna. Jag blev i alla fall väldigt lycklig av låtarna på vilka Rothrigo sjunger om nedslag i livet. Som att flytta ihop med sin älskling, att vara naivt omogen när det kommer till kärlek och att förlåta gamla vänner. Livet, som det heter.

Låten In your hands släpptes tillsammans med en musikvideo i samband med albumet. Här får vi en minst lika färgsprakande upplevelse visuellt som musikaliskt medan Rothrigo sjunger om hur han försöker att imponera på den där speciella någon med sin musik. Väldigt charmigt och som sagt, om du älskar den där indiepopkänslan av låten så är detta verkligen en liten skimrande guldklimp.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.