Bank broke känns som ett tema för många med skenande inflation och räntor. Det var i alla fall så Skuff Micksun kände när han kollade sitt konto efter att ha sagt upp sig från sitt jobb. En känsla som kanske borde skrämma de flesta, men för Skuff Micksun var det ganska befriande att vara så långt ner att han mer kände sig bekymmersfri.

Popmuzik Popcast

Men singeln Bank broke är även en peppande låt om att hur tufft det än blir, så är det bara att kämpa på. Att ta sig upp ur det mörka hålet och fortsätta.
Produktionen upplyftande och skönt medryckande med ett läcker gitarr-riff och smittande melodi som verkligen andas positivism istället för depression. När saker blir tuffa, kan man i alla fall sjunga sig ur eländet.

Skuff Micksun

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.