Bank broke känns som ett tema för många med skenande inflation och räntor. Det var i alla fall så Skuff Micksun kände när han kollade sitt konto efter att ha sagt upp sig från sitt jobb. En känsla som kanske borde skrämma de flesta, men för Skuff Micksun var det ganska befriande att vara så långt ner att han mer kände sig bekymmersfri.

Nordiska Favoriter

Men singeln Bank broke är även en peppande låt om att hur tufft det än blir, så är det bara att kämpa på. Att ta sig upp ur det mörka hålet och fortsätta.
Produktionen upplyftande och skönt medryckande med ett läcker gitarr-riff och smittande melodi som verkligen andas positivism istället för depression. När saker blir tuffa, kan man i alla fall sjunga sig ur eländet.

Skuff Micksun

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.