Det är något med melodisk hiphop på svenska och mig personligen som börjat gifta sig mer och mer. Kanske för att jag under senare år försöker vara än mer öppen inför musik och ge allt jag lyssnar på en chans. Det har gjort att genrers som jag tidigare avfärdat utan att egentligen lyssnat på dem hittat hem även hos mig. Det är väl det som är det fina och starka med musiken, att den alltid kan skapa känslor hos folk bara man är mottaglig för den.
Som här, på singeln Minnas dig för alltid med Q. En emotionell hiphop-låt som är en hyllning till de som som lämnar jordlivet i alldeles för tidig ålder.

Bakom Q hittar vi Fredrik Hultqvist från Hedemora i Dalarna. Han har släppt musik sedan 2019 och med sin rap ger han oss berättelser från det verkliga livet. Tillsammans på nya singeln Minnas dig för alltid har Fredrik fått hjälp av Menings och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.