Matti Charlton är en artist från Toronto i Kanada som även är del i stadens scen för HBTQ-personer då Matti är en transperson. Matti är här aktuell med singeln Dark addiction som bjuder oss på elektronisk pop som färgats av en retrokänsla som jag personligen fastnade för med en gång. Gillade den synthiga produktionen och de sköna beatsen i låten.

Skicka in din musik

Matti framför här låten tillsammans med Michelle Roscigno medan de sunge rom en självupplevd relation och blivit väldigt destruktiv, där Mattis partner var väldigt aggressiv och det slutade med att Matti bad personen att lämna. Men känslor är ibland starkare än förnuft och det dröjde inte länge förrän relationen blev lite av en Dark addiction, där Matti ville ha tillbaka personen på grund av starka känslor. Men som tur var, måste man väl säga, blev det aldrig så.
Så även om man vill ha någon i ens liv är det ibland för det bättre att så inte blir fallet.

Istället får vi en stark poplåt för oss som älskar elektropop med bra melodier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011