Matti Charlton är en artist från Toronto i Kanada som även är del i stadens scen för HBTQ-personer då Matti är en transperson. Matti är här aktuell med singeln Dark addiction som bjuder oss på elektronisk pop som färgats av en retrokänsla som jag personligen fastnade för med en gång. Gillade den synthiga produktionen och de sköna beatsen i låten.

POPMUZIK LOVER 2

Matti framför här låten tillsammans med Michelle Roscigno medan de sunge rom en självupplevd relation och blivit väldigt destruktiv, där Mattis partner var väldigt aggressiv och det slutade med att Matti bad personen att lämna. Men känslor är ibland starkare än förnuft och det dröjde inte länge förrän relationen blev lite av en Dark addiction, där Matti ville ha tillbaka personen på grund av starka känslor. Men som tur var, måste man väl säga, blev det aldrig så.
Så även om man vill ha någon i ens liv är det ibland för det bättre att så inte blir fallet.

Istället får vi en stark poplåt för oss som älskar elektropop med bra melodier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011