Med Reflection levererar Mattias Skantze en emotionell och stark poplåt med snygga och stora gester i både arrangemang och sång. En pop-ballad för oss som gillar det vemodiga och när låtar har en viss svärta över sig. Låten i sig kom faktiskt till efter att Mattias lyssnat en hel del på den irländske sångaren Talos, där han blev inspirerad av de stora elektroniska pop-balladerna som den artisten gör.
Reflection sjunger Mattias om hur han ger råd till vänner som han själv inte följer. Att inte riktigt kunna acceptera ens egna problem och en önskan att kunna ha någon annan att skylla på.

Vem är mannen bakom rösten då?
Mattias är 23 år och kommer ursprungligen från Stockholm men bor just nu i Växjö där han pluggar musik. Han släppte sin första singel 2019 i form av låten Det här är för oss som även var den officiella låten för Växjö Pride. Ett år senare släppte han singeln Sorry och nu är det med andra ord dags för singel nummer tre, Reflection.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.