Som en hyllning till sin far ger artisten GRAE oss singeln Spinning. Efter att artistens mamma tragiskt nog gick bort i tidig ålder var det GRAEs pappa som fick fylla tomrummet och skorna för två föräldrar. Tillsammans gick de på rock-konserter, dansade till hög musik i köket och drömde stort om GRAEs artisteri. Låten Spinning är som en homage till alla vackra stunder och tacksamheten artisten känner till sin pappa. 

Popmuzik Lover Patreon

Här möts vi av en till största del organisk produktion där elgitarrer och live-trummor hela tiden driver låten framåt. Definitivt inom genren indie, men även på gränsen till rock och beedroom-pop. Oavsett är låten både otroligt stark och väcker troligtvis känslor hos många lyssnare och deras relation till sina fäder. Med en atmosfärisk och inlevelsefull stämma hör vi GRAE spela upp scenarion från sin barndom och nostalgin går igenom otroligt tydligt. Varmt, hjärtligt och väldigt fint är en sammanfattning som definitivt skulle passa låten Spinning

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011